Meneer Monster

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

zondag 03 februari 2019 | Theater Piet Mondriaan, 15:30 uur

Uitverkocht

Meneer Monster

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd. En Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theatertechnische snufjes. Ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monsterproductie voor zowel jong als oud.

De Australische theaterbewerking van CDP heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster verovert met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek.

Over Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief.
Andere producties: De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept! en De Rovers.

Spel Christiaan Bloem, Chris Koopman, Olaf van de Ven
Regie Liesel Badorrek
Techniek Marco Koppers, Joren Rupert, Max Auer
Script Richard Tulloch