Aart Staartjes en Victor Reinier

Een goed mens (geannuleerd)

zaterdag 20 april 2019 | Theater Piet Mondriaan, 20:15 uur

Uitverkocht

Aart Staartjes en Victor Reinier

Een goed mens (geannuleerd)

Toneelstuk ‘Een goed mens’ geannuleerd

Helaas kan de voorstelling ‘Een goed mens’ in ons theater geen doorgang vinden. Juist tijdens de periode dat de teksten voor het toneelstuk moesten worden geleerd en repetities gehouden, kampte Aart Staartjes met gezondheidsproblemen. Daardoor zag hij zich onlangs genoodzaakt zijn rol terug te geven. Hij maakt het overigens weer goed maar is niet fit genoeg om de rol alsnog te spelen.

Wel heeft producent Hummelinck Stuurman acteur Jules Croiset bereid gevonden de rol van Aart Staartjes over te nemen, maar op de datum dat de voorstelling in ons theater op het programma staat, is Croiset niet beschikbaar. En evenmin heeft Theater Piet Mondriaan een andere geschikte datum binnen dit theaterseizoen kunnen vinden om de voorstelling alsnog te laten doorgaan.
Degenen die in de voorverkoop kaarten voor het toneelstuk hebben gekocht, zijn inmiddels persoonlijk benaderd, ook met ook de vraag of men het geld voor de entreekaarten wil terugontvangen of dat men wil omruilen voor een andere voorstelling in het lopende seizoen.